top of page
Johanna Holpainen

Palvelukuvaukset

HUULTEN MUOTOILU JA TÄYTTÖ

Huulten muotoilu ja täyttö tehdään hyaluronihappopohjaisella täyteaineella. Toimenpiteessä täyteainetta injisoidaan huuliin tai huulirajaan suunnitellusti. Huulten tilavuus kasvaa, huuliraja korostuu ja mahdollinen epäsymmetria korjaantuu. Toimenpide aiheuttaa vain pientä kipua puuduteaineen ansiosta etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Yhdellä kerralla täyteainetta voidaan laittaa max 1 ml. Tulos näkyy välittömästi, on luonnollinen ja kestää ihmisestä riippuen 4-12 kk. Huulten muotoilussa käytämme laadukkaita CE-hyväksyttyjä ja turvallisia täyteaineita (HYAcorp Lips, Revanesse Ultra ja Neuvia).

POSKIPÄIDEN KOHOTUS

Ikääntyessä poskipäät ovat usein valuneet alaspäin, tai niiden muoto on jopa kadonnut kokonaan, sillä kasvojen lihaksiin muodostuu rakoja. Selkeästi erottuvat poskipäät nuorentavat ilmettä hetkessä. Kasvojen aiempaa nuorekasta pyöreyttä ja volyymia saadaan helposti ja tehokkaasti takaisin poskipäiden alueen täyteaineilla. Poskipäiden kohotus myös häivyttää alakasvoilta juonteita nostavan vaikutuksensa ansiosta. Poskipäitä voidaan korostaa myös nuorilla henkilöillä mikäli kasvot ovat pyöreät ja niihin halutaan kaunis muoto. Toimenpide ei ole kivulias etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset ovat nähtävissä heti ja kestävät ihmisestä riippuen 6-12kk. Poskipäiden korostamiseen käytämme laadukkaita CE-merkittyjä ja turvallisia täyteaineita. (HYAcorp Face, Restylane Refyne Lidocaine, Revanesse Ultra tai Neuvia täyteaineita.

NASOLABIAALIJUONTEIDEN HÄIVYTYS

Iän myötä useimmille muodostuu kasvoille nasolabiaalijuonteiksi kutsuttavat uurteet, jotka alkavat nenän pielistä ja päättyvät suun reunoille tai jopa leukaan. Näiden häivyttäminen onnistuu vaivattomasti hoidollamme. Käytämme nasolabiaalialueelle CE-merkittyjä laadukkaita täyteaineita. (HYAcorp Face tai Restylane Refyne Lidocaine, Revanesse Ultra ja Neuvia) 

MARIONETTIJUONTEIDEN HÄIVYTYS​

 

Ikä tuo tullessaan marionettijuonteiksi kutsutut uurteet suupielistä leukaan. Tällöin ilme voi näyttää surulliselta sillä uurteet vetävät suupieliä alaspäin. Juonteet saadaan vaivattomasti häivytettyä täyteaineella. Toimenpide on lähes kivuton etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset näkyvät välittömästi ja kestävät ihmisestä riippuen 6-12 kk. Käytämme marionettijuonteisiin CE-merkittyjä laadukkaita täyteaineita. (HYAcorp Face tai Restylane Refyne Lidocaine, Revanesse Ultra ja Neuvia) 

LEUAN JA LEUKALINJAN MUOTOILU

 

Täyteaineilla voimme muokata esimerkiksi pyöreitä alakasvoja terävemmiksi tai korjata syntyneitä "hamsteripusseja" leuan molemmin puolin. Myös rosoisen leuan saa sileäksi ja symmetriseksi. Toimenpide on lähes kivuton etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset näkyvät välittömästi ja kestävät ihmisestä riippuen 6-12 kk. Käytämme leuan muotoiluun CE-merkittyjä laadukkaita täyteaineita. (HYAcorp Face, Restylane Refyne Lidocaine, Revanesse Ultra ja Neuvia) 

KOKO KASVOJEN FACELIFT (KASVOJENKOHOTUS)

Täyteaineilla voidaan korjata ja kohottaa yhdellä kerralla koko kasvoja. Toimenpide aloitetaan poskipäiden muotoilulla, josta siirrytään alakasvojen häiritseviin alueisiin. Myös leukaa ja leukalinjaa voidaan muokata tai korostaa. Kasvojen kohotus auttaa myös hienoisesti kaksoisleukaan tai ns. "hamsteripusseihin". Toimenpide on lähes kivuton, etkä tarvitse sairaslomaa sen jälkeen. Tulokset näkyvät heti ja kestävät ihmisestä riippuen 6-12 kk. Kasvojen kohotukseen käytämme CE-merkittyjä laadukkaita täyteaineita 2-3 ml kerralla. (HYAcorp Face) Ennen toimenpidettä asiakkaan kanssa tehdään hoitosuunnitelma ja hoito toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.


 
PROFHILO®️


Profhilo®️ on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan kasvojen tai kaulan ihon velttoutta. Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Profhilo®️ takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

MITEN PROFHILO®️ TOIMII

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo®️ on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

HYÖDYT

Profhilon®️ sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan nostavan vaikutuksen. Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti ja ihon ulkomuoto nuorentuu. Profhilo tulee ottaa sarjahoitona kaksi kertaa kuukauden välein.

BOTOX-HOIDOT

Botox-hoito on tehokkain ratkaisu yläkasvojen ikämuutosten hoitoon. Toimenpide on nopea, helppo ja turvallinen. Ikääntymismuutokset ilmestyvät usein silmien ympärille sekä otsan alueelle. Silmäkulmiin syntyneitä juonteita kutsutaan naururypyiksi, otsan vaakajuonteet syntyvät kulmien nostelusta. Kulmakarvojen väliin ilmestyvät sibeliusjuonteet saattavat syntyä esimerkiksi näyttöpäätetyöskentelyn seurauksena. 

 

Ensimmäistä botuliinihoitoa harkitaan tavallisesti noin 30-vuotiaana, kun ihon kollegaanituotanto alkaa hidastua ja iho alkaa menettää nuorekasta kiinteyttään ja kimmoisuuttaan sekä juonteet alkavat jo näkyä ilmeen ollessa rentokin. Ennen toimenpidettä asiakkaan kanssa käydään läpi hoidon kulku ja odetettava lopputulos. Botuliinihoidon tulokset ovat väliaikaisia. Hoitotulos kestää keskimäärin 5-6kk. Hoitokertojen välillä on oltava vähintään kolme kuukautta.

 

Botox hoidot toteutetaan alueittain:

1 alue on otsan vaakajuonteet 

1 alue on sibeliusjuonteet

1 alue on silmäkulmien rypyt

Botox - hoidot toteutetaan yhteistyössä lääkäri Hevelyn Hanschmidtin kanssa. Botox - päivien muodossa noin kuukauden välein (lauantai) Ajanvaraukset BOTOX - päiviin vain puhelimitse tai sähköpostitse

MESOLANGAT

Mesolankoja voidaan käyttää koko kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella. Langat valmistetaan polydioksanonista, joka hajoaa ihossa itsestään. Polydioksanonia on käytetty pitkään lääketieteessä haavojen ompeluun (ns. sulavat tikit). Mesolankahoidot soveltuvat kaikenikäisille, erityisen hyvin 30-45-vuotiaille, ensimmäisten ikääntymismerkkien ilmestyessä. Ikääntymisen myötä kasvonpiirteiden laskeutuminen muuttaa ulkonäköä usein enemmän kuin yksittäiset juonteet. Laskeutuminen näkyy usein ensimmäisenä alakasvoissa (kaksoisleuka) ja leukalinjassa (hamsteripussit). Kasvojen mesolankahoidolla voidaan kohottaa piirteitä ja palauttaa kasvoille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta.


 

MITÄ ALUEITA VOIDAAN HOITAA?

 

Yläkasvot – otsa, kulmien kohotus, silmänympärysiho

Keskikasvot – poskien kohotus
Alakasvot – hamsteripussit, leukalinja, leuanalus
Kaula, dekoltee


10 langan hoito:  yksittäiset hennot juonteet, pienelle alueelle kasvot tai kaula

20 langan hoito: hennot juonteet, keskisuurelle alueelle kasvot (ylä/ala), kaula tai dekoltee (esim. leukalinja)

30 langan hoito: suurelle alueelle kasvot, kaula tai dekoltee (esim. alakasvot)

40 langan hoito:  suurelle alueelle kasvot, kaula ja dekoltee (esim alakasvot + leuanalus)

 

Kierrelangat (double, screw, double screw)

Kierrelankoja käytetään ihon volyymin lisäämiseen, juonteiden tasoittamiseen, ihon kiinteyttämiseen sekä kollageenituotannon lisäämiseen. Kierrelankoja voivaan käyttää kuten suoria peruslankoja, mutta niillä saatava hoitotulos on lankatyypistä riippuen n. 2-4 kertaa voimakkaampi.

 

HOIDON ETENEMINEN

 

Hoidettava alue puudutetaan puudutevoiteella, jotta toimenpide olisi mahdollisimman helppo ja kivuton. Kun iho on puutunut, steriilit langat syötetään ihoon neulojen avulla.

Toimenpiteessä käytettävien lankojen määrä riippuu hoidettavasta alueesta. Itse toimenpide kestää noin 20-30 minuuttia, useita alueita hoidettaessa kauemmin.

 

TULOKSET

 

Hoidon tulokset ja kesto riippuvat käytettyjen lankojen vahvuudesta ja määrästä. Ensimmäiset tulokset näkyvät yleensä heti toimenpiteen jälkeen. Hoito lisää fibroplasteja ja stimuloi niitä kollageenin muodostamiseen. Kierrelankahoidoissa paras hoitotulos näkyy vasta noin kahden kuukauden kuluttua, kun ihossa muodostuva kollageeni alkaa kiinteyttää ihoa sisältäpäin. 
 

Kierrelangat (double, screw, double screw)
Hoitotuloksen kesto n. 9kk, koska hoito lisää ihon kollageenintuotantoa ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää n. 12-18 kuukautta.

SKINBOOSTER HOIDOT (BIOREVITALISAATIO)

Skinbooster hoidot luovat hehkuvan kokonaisuuden tasoittamalla ihoasi hellästi ja luonnollisesti sisältäpäin. Hyaluronihappo palauttaa ihosi kosteustasapainon ja parantaa elastisuutta sekä siloittaa pintaryppyjä. Hoidolla saat pehmeämmän, hohtavamman ja nuorekkaamman ihon. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Skinbooster hoitoa voidaan käyttää muun muassa kasvoille, kaulalle, decoltee - alueelle ja käsille. Hoidossa ihon syvään kerrokseen (dermis) laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta neulaa, jolloin toimenpide on lähes kivuton. Hyaluronihapon lisäksi hoito lisää merkittävästi ihon oman collageenin tuotantoa. Lopputulos on nähtävissä 24-48h kuluttua kun hyaluronihelmet ovat laskeutuneet. Pysyvin lopputulos saadaan sarjahoitona 2-3 x kuukauden välein ja ylläpitohoitoina vuoden välein. Skinbooster- hoidoissa käytämme HYAcorp Fine ja Restylane Vital SB Lidocaine- tuotteita. Skinbooster sopii sinulle joka haluat:

• kosteuttaa koko kasvojen ihoa tai jotain kasvojen aluetta pitkäkestoisesti

• häivyttää kasvojen, kaulan tai dekolteen pintajuonteita

• nuorentaa kämmenselkien ihoa

• häivyttää aknearpia

• boostata ihon omaa collageenituotantoa

CELLBOOSTER SHAPE


• paikallisen rasvan vähentäminen

• nestekierto ja mikroverenkierto paranee

• vähentää paikallista rasvakertymää ja hoitaa muun muassa kaksoisleukaa

• edistää lymfaattista nestekiertoa

 

HOITOINDIKAATIOT

 

• paikallinen rasvakertymä

• veltostunut iho, kaksoisleuka

• pulleat posket

• silmänaluset

• selluliitti

• nestekertymät

• turvotus

 

Suositellaan sarjahoitona kolme kertaa 2-3 viikon välein, jonka jälkeen ylläpitohoito tarvittaessa

CELLBOOSTER LIFT

Vähentää ikääntymisen vaikutuksia: 
 

• täyttää kudosta, ennaltaehkäisee oksidatiivista stressiä ja ylläpitää kosteustasapainoa

• stimuloi kollageenin tuotantoa

• vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen ravinnon saantia

• ihon kiinteyttäminen

• nostaa ja tasoittaa juonteita

• parantaa ihon sävyä ja mikroverenkiertoa

 

HOITOINDIKAATIOT

 

• kiinteyden menettäminen

• kuiva iho

• juonteet

• ihon veltostuminen

• elastisuuden menettäminen

• couperosa

Suositellaan sarjahoitona kolme kertaa 2-3 viikon välein, jonka jälkeen ylläpitohoito tarvittaessa.

RRS HA EYES


Silmänalusihoa vaalentava ja tasoittava mesoterapiahoito. RRS® HA Eyes on mesoterapiahoito, jonka avulla hoidetaan silmänalusihon tummuutta, turvotusta ja ikämuutoksia. Hoito tehdään lääkinnälliseksi laitteeksi (CE-luokka III) luokitellulla valmisteella alaluomien alueelle. Kliiniset tutkimukset osoittavat toimenpiteen olevan turvallinen ja tehokas.

 

RRS HA Eyes on toimenpiteenä monipistoshoito, joka tehdään useimmiten sarjana (2-4 hoitokertaa n. 2 viikon välein) Hoitoalue puudutetaan, täten toimenpide on lähes kivuton.

PLASMAPEN

Plasmakynä korjaa ihon ikääntymisvaurioita uudella tavalla. Tekniikan takana on vuosien kliininen tutkimus- ja tuotekehitystyö sekä plasman valjastaminen esteettisen lääketieteen käyttöön.

Plasma synnytetään ionisoimalla typpeä ja happea. Näin syntyvää plasmakaasua ohjataan ihoon säädellysti ja nopeasti. Kun plasmasalama osuu ihoon, ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, jonka ympäriltä iho kutistuu. Hoidon tekijä näkee kutistumisen välittömästi. Asiakas huomaa merkittävän muutoksen katsottuaan peiliin toimenpiteen jälkeen.

Hoidon vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen. Ensimmäinen vaikutus on ihon pintakerroksen silminnähtävä kutistuminen ja kiristyminen. Ensimmäisen vaiheen jälkeen lämpö johtuu syvälle ihoon, aina dermikseen saakka. Dermiksessä lämpöenergia stimuloi fibroblastisoluja, jotka alkavat tuottaa uutta kollageenia ja elastiinia. Kollageenin ja elastiinin uustuotanto jatkuu useita viikkoja hoidon jälkeen. Iho kiinteytyy ja muuttuu aikaisempaa kimmoisammaksi vielä pitkän aikaa varsinaisen Plasma Pen -hoidon päätyttyä.

Plasmakynän avulla plasman käyttöä voidaan säädellä tarkasti ja tehokkaasti. Plasmasalama osuu sinne, minne sen tahdotaan osuvan. Ympäröivä kudos ei vaurioidu. Hoidon pitkäkestoinen toimintamekanismi perustuu samankaltaiseen ilmiöön, josta puhutaan paljon myös laser- ja radiotaajuushoitoja kuvattaessa: ihoa vaurioitetaan hallitusti, jolloin ihon omat korjausmekanismit heräävät. Ensin kutistetaan ihon ylin kerros, tämän jälkeen herätetään ihon omat korjausmekanismit. Iho kiinteytyy ja kiristyy sekä pinnalta että syvältä.

Plasma Pen -hoito on tehokas laitehoito. Voidepuudutuksen avulla toimenpiteestä voidaan tehdä lähes kivuton.

Toipumiselle on varattava aikaa. Hoitoa seuraavina päivinä toimenpidealue turpoaa. Plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupia. Turvotus ja rupivaihe kestävät keskimäärin viikon ajan. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeä osa toimenpidekokonaisuutta. Kotihoito-ohjeita noudattaminen takaa erinomaisen lopputuloksen.

HOITOALUEET

YLÄKASVOT

 • ei-kirurginen yläluomien kiristäminen

 • koko otsan alueen nuorentaminen: vaakajuonteet, pystyrypyt ja muut ikämuutokset

 • kulmien kohottaminen

 • silmänympärysihon tasoittaminen ja kiinteyttäminen

 • kulmakarvojen välisten huoliryppyjen (ns. Sibelius-rypyt) madaltaminen ja tasoittaminen
   

KESKIKASVOT

 • nenän vaakarypyt (bunny lines)

 • poskien kohotus

 • keskikasvojen ihon kiinteyttäminen

 • alaluomien kiinteyttäminen ja kyynelurien häivyttäminen

 • nasolabiaalipoimujen tasoittaminen

 • korvalehtien täyteläistäminen

 • poskiryppyjen korjaaminen

ALAKASVOT
 

 • buffaloplastia (ylähuulen ei-kirurginen nosto)

 • suupieliryppyjen korjaaminen

 • suupielien kohottaminen

 • leukalinjan kiinteytys ja pussittavan ihon napakoittaminen

 • suunympärysryppyjen tasoittaminen

 • leuan kärjen muotoilu ja leukaryppyjen korjaaminen

MUUT HOITOALUEET
 

 • kämmenselät

 • kaulan ja rintakehän ryppyjen tasoitus

 • kaulan ihon kiinteytys

 • arpien tasoitus

 • rintojen maltillinen kohotus

 • muiden ihoalueiden tasoittaminen ja nuorentaminen

 

JÄLKIHOITO

 • Varaudu 3–7 vuorokauden toipumisaikaan. Voit palata arkirutiineihisi välittömästi Plasma pen -hoidon jälkeen, jos ruvet ja muut pienet ihovauriot eivät häiritse sinua itseäsi.

 • Ihon pinnalle muodostuu ruskeita ja mustia rupia. Rupia ei saa kosketella tai hangata. Ne häviävät itsestään muutaman vuorokauden kuluessa.

 • Mikäli hoito on tehty kasvoille, nuku selinmakuulla ensimmäiset yöt.

 • Levitä iholle kosteusvoidetta 1–3 kertaa vuorokaudessa. Aloe veraa sisältävä voide sopii erinomaisesti ihonhoitoon.

 • Silmänympärysihoa voi hoitaa myös aloe veraa sisältävillä silmänympärysnaamioilla silloin tällöin.

 • Puhdista iho kädenlämpöisellä vedellä. Älä käytä alkoholipohjaisia puhdistustuotteita.

 • Pieni kudosnesteen tihkuminen on normaalia.

 • Turvotus kuuluu asiaan, etenkin jos hoito on tehty silmänympärysiholle.

 • Hoito voi tuntua epämiellyttävältä. Ohuen silmänympärysihon käsittely aiheuttaa usein kipua.

 • Hoitoalueella ei saa käyttää laastareita tai sidoksia.

 • Toipumisaikana ei saa meikata. Meikkaamisen voi aloittaa vasta, kun iho on täysin parantunut.

 • Toipumista voi vauhdittaa syömällä C-vitamiinilisää. Myös antihistamiinilääkkeet voivat olla avuksi.

 • Iho on suojattava hyvin auringolta. Käytä suojakerrointa 50 vähintään 12 viikon ajan. Älä ota aurinkoa, äläkä käy solariumissa.

 • Vältä tupakointia.

 • Miesten tulee välttää toipumisaikana parranajoa, mikäli hoito on tehty leuan alueelle.

 • Ensimmäisten 12 tunnin aikana iho saattaa tulehtua, jos haavoihin joutuu likaa ja mikrobeja. Siksi ensimmäisen vuorokauden aikana on hyvä välttää aktiviteetteja, joissa likaantuu helposti.

 • Vältä ensimmäisen vuorokauden ajan myös hikiliikuntaa, kuumuutta ja hikoilemista.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa sekä irrottaa epäpuhtaudet ja työntää talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoitoa jatketaan hoitoseerumin imeytyksellä. Toimenpiteen jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä. Sarjahoitoa suositellaan (kahden viikon välein), mikäli hoidetaan aknea tai muuta iho-ongelmaa. Normaalille iholle ultraäänipuhdistusta suositellaan 3-4 kertaa vuodessa. Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää mm. pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon. Ultraäänikasvohoitojen vaikutukset ovat:

• erittäin tehokas ihonpuhdistus

• syväpuhdistava vaikutus

• poistaa kuolleet ihosolut

• poistaa mustapäitä ja talia

• uudistaa ihoa

• kohottava vaikutus

• tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa

• vähentää näppylöitä ja aknea

• vähentää epänormaalia pigmentaatiota

• ultraääni mikrohieronta-stimulaatio

• kosteuttava vaikutus

• vilkastuttaa aineenvaihduntaa

 

Vasta-aiheita hoidolle: sydämentahdistin, metalliset osat vartalossa, infektio hoidettavalla alueella, syöpä, haavat hoitoalueella, kilpirauhashäiriöt (kaula), laskimotulehdus, raskaus.

 

MIKRONEULAUS


Mikroneulaus perustuu ihon omaan kykyyn ravita ja hoitaa itseään. Dermarolleri tekee ihoon pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mikrokanavien avulla hoidossa käytettävät aineet saadaan imeytymään syvälle ihoon, joka lisää hoidon vaikuttavuutta ja antaa välittömän liftaavan vaikutuksen iholle. Ammattimainen mikroneulaus on tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, tasaisemman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. Mikroneulauksella hoidetaan ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa sekä arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta.  Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä. Mikroneulausta suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa 4 viikon välein. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti.
 

MIKRONEULAUKSEN HYÖDYT:

 

• tehokas Anti-Aging hoitomuoto
• liftaa kasvojen sekä kaulan ja decolten ihoa
• tasoittaa juonteita
• rauhoittaa couperosaa
• parantaa ihon rakennetta ja pienentää ihohuokosia
• ravitsee auringon vahingoittavaa, stressaantunutta ja tupakan harmaannuttavaa ihoa
• aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa
• tasoittaa akne-,raskaus- sekä tavallisia arpia
• vaalentaa pigmenttimuutoksia

KEMIALLINEN KUORINTA  (FILORGA TIME PEEL 50%)

 

Turvallinen happokuorinta, joka hoitaa ikääntymisen merkkejä, pinnallisia juonteita, veltostunutta ja sameaa ihoa, aknearpia ja muita epätasaisuuksia sekä värimuutoksia kasvoilla.

 

KUORINNAN VAIKUTUKSET:

 

• stimuloi ihon uudistumista

• ihosta tulee sileämpi, tasaisempi ja kiinteämpi

• ihon sävy paranee, pigmenttimuutokset vaalenevat

• korjaa ihon DNA -vaurioita

• talineritys tasapainottuu

• ihohuokoset pienenevät

 

KUORINNAN TULOKSET:

 

Pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia saadaan aikaiseksi sarjahoidolla, jolloin kuorinta tehdään 2-6 kertaa noin kahden viikon välein. Kuitenkin jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä ja toimintaa. Filorgan ihoystävälliset kuorinnat eivät aiheuta näkyvää ihon hilseilyä, minkä vuoksi ihon palautumisaika on lyhyt etkä tarvitse lomaa.

 

Kemialliset kuorinnat nopeuttavat ihosolujen luonnollista uusiutumista ja kuolleiden solujen eli ihon sarveiskerroksen poistumista. Iholta poistetaan ylimääräinen karhea eloton kerros ja vahvistetaan ihon dermistä, joka takaa iholle elinvoiman. Kemialliset kuorinnat antavat nopeita ja silminnähtävia tuloksia -iho muuttuu puhtaaksi ja pehmeäksi ja ihon koostumus, pinta ja väri paranevat. Hoitoon sisältyy 5 % hyaluronihapposeerumin ja päivävoiteen levitys kasvoille. 

 

KUORINNAN ESTEET:

• aktiiviset ihotulehdukset kuten herpes ja bakteeritulehdukset 

• ihottuma hoitoalueella 

• ruusufinni ja voimakas couperosa

• roaccutan-lääkitys ja muut retinoidit

DERMAPLANING KUORINTA

Dermaplanning on täysin uusi toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla.

Dermaplanning poistaa kuorinnan yhteydessä myös usein häiritsevän kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Hoito tekee ihon sileäksi jolloin myös meikki levittyy paremmin. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen auttaa sekä lääkeaineiden että kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Nämä ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille. Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun poistamiseen.

Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Se vähentää aknearpia ja pieniä ryppyjä sekä poistaa ylimääräiset läpikuultavat karvat pois kasvoilta. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta, eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

KULMAKARVOJEN LAMINOINTI

Kulmakarvojen laminointi on uusi menetelmä kauneusalalla. Laminoinnilla saadaan hoidon ja ehostuksen lisäksi lääkkeellinen vaikutus, jolla vahvistetaan ohuita karvoja. Laminoinnin ansiosta kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina ja yksittäiset karvat eivät sojota sekä muoto pysyy kauniina. Hoito sopii kaikentyyppisille kulmakarvoille ja on pitkäkestoinen (3-6 viikkoa). Laminointi voidaan uusia 2kk välein. Hoidon kesto on noin 45 min. 

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (LASH LIFT)

 

 

Ripsien kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin. Kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, jonka päälle ripset ”liimataan” ja sen jälkeen liima poistetaan vesihuuhteella pois. Lopuksi ripset värjätään. Taivutus kestää ripsissä 8-10 viikkoa ja voidaan uusia kahden kuukauden välein. Kestotaivutus on loistava vaihtoehto ripsienpidennyksille.PLASMA PEN -SPREIJAUS

Plasma Pen -spreijaushoidossa iho käsitellään suihkemaisella plasmalla. Plasma aiheuttaa ihossa mikrovaurioita. Kun nämä hallitusti synnytetyt mikrovauriot paranevat, iho uusiutuu, tasoittuu ja napakoituu.
 

 • Hoitoa seuraavan viikon kuluessa uusiutuu ihon pinta eli epidermis.

 • Hoitoa seuraavien kuukausien aikana positiivisia muutoksia tapahtuu syvemmällä, dermiksessä.

 • Dermiksessä plasman aiheuttamat mikrovauriot stimuloivat soluja kollageenin ja elastiinin uudelleen muodostukseen. Nämä proteiinit (kollageeni ja elastiini) tekevät ihosta aiempaa kiinteämmän ja kimmoisamman.
   

Kertahoito sopii erinomaisesti rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoitamiseen sekä ihon heleyttämiseen ja laajentuneiden ihohuokosten käsittelyyn. Sarjahoito sopii kasvojen antiage-hoitoon silloin, kun ihossa on pintaryppyjen ja laajentuneiden huokosten lisäksi myös kudosvelttoutta. Plasma spreijauksella voidaan käsitellä koko kasvot tai vain ongelmakohdat. Myös kaulan veltostuneeseen ihoon toimii spreijausmenetelmä. 


MEGAWHITE BLUE EXPRESS

Megawhite Blue Express on uuden teknologian hampaidenvalkaisumenetelmä. Megawhite on vetyperiksoditon laservalkaisuhoito, joka takaa välittömät tulokset asiakkaalle. Hampaaseen ei tehdä rakenteellisia muutoksia ja kokemus on kivuton mutta tuloksekas! 

 

Megawhiten vaalentava geeli yhdistettynä siniseen LED-laservaloon tuottavat nopeiten käyttäytyvän express hampaidenvalkaisumenetelmän joka on saatavilla. Se on hammaslääkäreiden suosittelema ja sitä käytetään maailman laajuisesti. 

 

Megawhite Blue Express- valkaisun tekeminen kestää 15 minuuttia ja hampaista tulee 8-14 sävyä vaaleammat. Ylläpitääksesi valkoista hymyä, suositellaan käsittely tehtäväksi muutaman kerran vuodessa. Hammaskiven poisto ennen toimenpidettä ei ole välttämätöntä, mutta parantaa lopputulosta. 

 

bottom of page